Bikefitting


Develo werkt samen met de renner naar de ideale positie. Dit gebeurt met een dynamische meting van Retül waardoor we in real life zien hoe u fietst.

Een goede opvolging is belangrijk, omdat we binnen meten op een vaste trainer en je buiten de volledige vrijheid hebt. Binnen is een momentopname, en buiten gaan er na enige tijd tijdens de training elementen kunnen opduiken die de positie beïnvloeden.

Krachtsverschil

Bv. Binnen hebben we de perfecte positie op onze data gevonden, je gaat fietsen en na 2u merk je op dat de balans op uw vermogensmeter niet symmetrisch blijft en de ene zijde van uw lichaam het overneemt. Dit is een signaal dat we samen hier verder op in kunnen gaan met de kinesist om 1 te checken of er een verschil van kracht is links tegen over rechts of er daadwerkelijk een verbetering kan zijn aan de positie.

Finetuning

Een ander voorbeeld is dat we voor het tijdrijden de ideale positie hebben gevonden. Als je een tt training of testtijdrit gaat doen, kunnen we deze analyseren om te zien of je in deze positie kan blijven of er een verval op komt. Hier kunnen we de positie fijn afstellen.

Wij gaan Next Level met de Leomo Type-S waardoor we u verschillende trainingen kunnen opvolgen en u begeleiden naar de perfecte positie.

Diverse disciplines

Wij focussen ons op competitierenners op de weg, mountainbike, tijdrijden en triathlon. Ook aan de jeugd spenderen wij onze volle aandacht. We zoeken de grens op naar de meest competitieve positie zodat u maximaal rendement haalt uit uw doelstellingen.

Bob Van Nyen

Sinds 2015 is Bob Bikefitter en legt hij de lat hoog voor zichzelf. Zijn visie is om verschillende kortere sessies in te plannen en zo stap per stap met de goede feedback van de renner naar de ideale positie toe te werken. Dit is voor iedereen anders, het doel is om de juiste balans te vinden tussen prestatie en comfort. We zoeken de grens op naar de meest competitieve positie zodat u maximaal rendement haalt uit uw doelstellingen.